Members Menu
Navigation
Home
What is SnitzBitz?
MODs
Articles
Forums
Forum Home
Active Topics
Forum Search
Forum FAQ

Site Stats
Active Users
   Members  0
   Guests  2
Page Views
   Today  123
   This Month  19227
   This Year  508352


 All Forums
 General
 Error on Snitzbitz.com
 110 Active Topics?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

redbrad0
Junior Member

358 Posts

Posted - 12/02/2002 :  13:49:56  Show Profile  Send redbrad0 an AOL message  Click to see redbrad0's MSN Messenger address  Send redbrad0 a Yahoo! Message  Reply with Quote
i did use setup.asp and for an old reason it didnt upload the version on the forum, but for some odd reason, it didnt update the forum version. i was going to try and look at it later when i had time on why it didnt upgrade the version number. It said that the update was successful without any errors.
Go to Top of Page

David K
New Member

44 Posts

Posted - 01/26/2003 :  18:19:19  Show Profile  Reply with Quote
I found something that might lead us to a solution to this problem, the problem is that the date is not read properly from the cookie.
it might be because the home page accidenty uses a diffrent config file than the forum, I saw a dot in the begining of the invlude call, which makes the system try to go to the parent directory

Edited by - David K on 01/27/2003 10:45:54
Go to Top of Page

redbrad0
Junior Member

358 Posts

Posted - 01/30/2003 :  19:22:45  Show Profile  Send redbrad0 an AOL message  Click to see redbrad0's MSN Messenger address  Send redbrad0 a Yahoo! Message  Reply with Quote
actually everything is using the same inc_header.asp and inc_config.asp file. Im not sure why it does it but I am pretty sure as you said that its with the dates. Ive just been busy lately I dont have time to look at it, and thats another reason why I gave Davio the FTP info so he can help out where he can.
Go to Top of Page

Davio
Administrator

Jamaica
318 Posts

Posted - 04/26/2003 :  21:33:18  Show Profile  Visit Davio's Homepage  Reply with Quote
It's been fixed.
I just had to hard-code the strCookieURL in the config.asp file to "/forum/" otherwise, the pages outside of the forum won't be able to access the application variables for the forum.

SnitzBitz.com Team
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:



© 2002 - 2008 SnitzBitz.com. All Rights Reserved.
Designed by Brad & Hosted by the Snitz community while Powered by Snitz Forums 2000