Members Menu
Navigation
Home
What is SnitzBitz?
MODs
Articles
Forums
Forum Home
Active Topics
Forum Search
Forum FAQ

Site Stats
Active Users
   Members  0
   Guests  1
Page Views
   Today  219
   This Month  15798
   This Year  504923


 All Forums
 General
 Error on Snitzbitz.com
 I have problem with member activating

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!


This is not a support forum for mods.
Please post all questions for MOD support at http://forum.snitz.com/forum/

Screensize:
UserName:
Password:
Antispam question: Which search engine rhymes with boogle?
Answer:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

T O P I C    R E V I E W
Traxman Posted - 01/06/2003 : 17:40:26
when i have turned on the E-mail validation, then members always get this error or when i want to manually activate newly member than i always the same error:

Error Type:
ADODB.Recordset (0x800A0CC1)
Item cannot be found in the collection corresponding to the requested name or ordinal.
/forum/register.asp, line 184
Browser Type:
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)
Page:
GET /forum/register.asp
Time:


help, please......thank you
1   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
redbrad0 Posted - 01/06/2003 : 18:12:37
this is not a support forum, please post on snitz




© 2002 - 2008 SnitzBitz.com. All Rights Reserved.
Designed by Brad & Hosted by the Snitz community while Powered by Snitz Forums 2000