Members Menu
Navigation
Home
What is SnitzBitz?
MODs
Articles
Forums
Forum Home
Active Topics
Forum Search
Forum FAQ

Site Stats
Active Users
   Members  0
   Guests  1
Page Views
   Today  934
   This Month  18951
   This Year  508076


 All Forums
 General
 Error on Snitzbitz.com
 Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!


This is not a support forum for mods.
Please post all questions for MOD support at http://forum.snitz.com/forum/

Screensize:
UserName:
Password:
Antispam question: Which search engine rhymes with boogle?
Answer:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

T O P I C    R E V I E W
Mountainman Posted - 12/17/2002 : 09:55:48
Hi.

I tried implement the Active Users MOD to my forum and the below error was what I got.

Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e14'

[Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Line 1: Incorrect syntax near '='.

/forum/inc_func_common.asp, line 61

It is Forum ver. 3.4 on a SQL database

Is there a solution ????
1   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
redbrad0 Posted - 12/17/2002 : 17:52:53
its not passing some variable, put a response.write strSql right before this line.

REMEMBER THIS IS NOT A SUPPORT FORUM FOR THE MODS, PLEASE USE http://forum.snitz.com/forum




© 2002 - 2008 SnitzBitz.com. All Rights Reserved.
Designed by Brad & Hosted by the Snitz community while Powered by Snitz Forums 2000